15 Temmuz Okul Faaliyet Raporu [2019-2020]

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde okul müdürlükleri tarafından milli eğitim müdürlüklerine sunulacak faaliyet raporu aşağıdadır.

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri” Okul Faaliyet Raporu

Ders yılının başladığı ikinci hafta içerisinde öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak adına yapılan etkinlikler şunlardır;

• ’15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma’ konularını anlatan broşürler öğrencilere dağıtıldı.
  • Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize ’15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma, Milli Birlik ve Beraberlik, Vatan Sevgisi, Yurt Bilinci, Şehitlik Kavramı, Bayrak Sevgisi’ konularında bilgi paylaşımı yapıldı. (Bu süreçte öğrenciler belgesel izleme, slogan yazma, şiir okuma ve yazma, resim yapma gibi faaliyetlerde bulunmuşlardır.)
  • Sınıf ve okul panoları hazırlandı.
  • Okulda anma programı düzenlendi.
  • ‘Şehitlerimize Mesajım Var’ ve ‘Şehitlerimize Mektubum Var’ okul panoları oluşturularak öğrencilerimize duygu ve düşüncelerini yazılı ve görsel olarak ifade etme olanağı sunuldu.

Ekders.Net
Okul Müdürü